Running

Trycktanken

Föreningsprodukter tryckta med omtanke

Vi är mycket glada och stolta över samarbetet med Lonesome Runners, Sveriges största löparklubb och löparcommunity på nätet och Facebook.

 

Det innebär att vi kan erbjuda en kaffe-/temugg med tryck - speciellt för medlemmarna. Trycket är i färgen Army Green. Ovan till vänster om textloggan finns ett tassavtryck av ett lodjur och under bilden på lodjuret står det "Lynx pulchre currit", latin för "Lodjur springer snyggt". Alla som följer med i klubbens Facebookflöde och äventyr vet att alla lodjur springer snyggt. : )

 

 

Pris:129 kr inklusive moms

 

Frakt tillkommer med 59 kr oavsett antal beställda muggar. Beställ genom att maila namn, adress och antal muggar till kundservice@trycktanken.se. Betalning mot faktura. För snabbare leverans, vänligen betala in beloppet på bankgiro 596-4820, ange namn och adress i meddelandefältet.

 

 

Introduktionserbjudande/Tävling: Av de tio första kunderna som beställer minst två muggar kommer vi att ha ett lotteri där en vinnare får en funktionströja med valfritt tryck gratis. Vinnarens namn kommer att publiceras på den här sidan efter tävlingen. Lycka till!

Funktionströjor med inspirerande tryck

(kommer att uppdateras med mer varianter men går även att trycka egen text/bild)

Funktionströja för dig som springer trail. Texten lyder "Trailrunning, for the persistant, no path is impassable".

På svenska:" för den ihärdige är ingen stig oframkomlig."

 

Herr och damstorlekar. Pris 229 kr inkl moms.